Wie wij zijn

Wij zijn een modern installatiebedrijf met een team van gemotiveerde vakmensen die uw wensen tot werkelijkheid kunnen maken.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van uw totale  installaties in zowel nieuwbouw als bestaande bouw

U bent bij ons aan het juiste adres voor een deskundig advies over uw installaties als het gaat om een nieuw te bouwen woning, of een bedrijfsruimte.

Ook de renovatie hiervan  wordt door ons vakkundig uitgevoerd

Dus zowel voor particulieren als bedrijven.

Aan de hand van uw wensen worden installaties vakkundig en naar geldende veiligheidsnormen opgebouwd of uitgebreid.

Duurzaamheid

De toenemende energieprijzen en de onzekerheid over de aanwending van de traditionele energiebronnen laten ons inzien dat wij met zijn allen stil moeten staan bij het opwekken van deze energie. Dit alles om te kunnen blijven genieten van warmte en comfort in uw woning of bedrijfspand. Iedereen weet dat de traditionele energiebronnen niet onuitputtelijk zijn en dat de mogelijkheden om alternatieve energiebronnen te gaan gebruiken steeds meer voor de hand komen te liggen. Dit met als hoofdreden dat het tegenwoordig niet meer in uw nadeel hoeft te zijn. U werkt mee aan de reductie van de traditionele energiebronnen en uw maandelijkse energiekosten gaan omlaag.

Duurzame oplossingen

Het realiseren van bovenstaand is mogelijk door duurzame oplossingen toe te passen. Hierbij kunt u denken aan het installeren van zonnepanelen, zonneboiler of warmtepompen. Het combineren van deze duurzame oplossingen leidt automatisch tot betere resultaten. Daarnaast is het mogelijk om uw huidige CV-installatie te optimaliseren. Vele huishoudens zijn zich niet bewust dat dit al aanzienlijk kan schelen op het maandelijks verbruik. De terugverdientijd op de investering van deze duurzame oplossing is afhankelijk van de omgang en het huidige verbruik. Wij laten u graag in een persoonlijk gesprek zien wat voor u de investering is en de hierbij behorende terugverdientijd op de duurzame oplossing die u wenst. Laat u door ons overtuigen van de voordelen van de duurzame oplossing, doe er uw voordeel mee.

Wilt u nader informatie?

Vul dan ons contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Neem contact op